Language 
  • flagga
  • flagga
Currency 

Show filter
Hide filter
Type
Accessories Boots High Boots Low Boots Shoe Care Shoes Soles
Attribute
Anti Slip Gore-Tex® Lightweight Puncture Protection Scannersafe SideZip Toe protection Toe protector Ventilated Water repellent Waterproof
Season
All Seasons Summer Winter
Brands
Alpina Avignon Crispi Haix kängor LOWA Magnum kängor Mil-Tec

Vi rekomenderar

-62%
Magnum Lynx 8.0 Leather Black
€45 €118
Magnum Ultima 8.0 WP S/Z
Magnum kängor
€117

Clothing / Boots

-10%
Crispi Ranger GTX
€421 €470
-11%
Crispi Summit GTX
€314 €353
-10%
Crispi Valdres GTX
€333 €372

Mer om våra kängorI vår butik säljs kända varumärkenVårt sortiment inkluderar premiumkängor från välkända märken som Crispi kängor, Lowa kängor, Magnum kängor och många fler. Våra militärkängor och arme kängor är slitstarka och pålitliga, medan våra läderkängor ger en klassisk och tidlös look. För lättviktskängor som samtidigt är vattentäta är våra kängor för ordningsvakt ett självklart val.

Magnum kängor eller Magnum BootsVi är återförsäljare av Magnum kängor som är kända som kängan nr 1 bland yrkespersonal som Ordningsvakter och väktare. Så i en Ordningsvakts uniform är ofta Magnum boots grunden. Många förknippar även dessa med kängor med dragkejda på sidan då några av Magnums populäraste modeller har dragkedja. Dragkedjan gör det enklare att snabbt sätta på och av kängan. Det är dock viktigt att tänka på att du fortfarande behöver knyta din känga efter att du stängt dragkedjan annars kommer du slita ut den. 

Lowa kängor för militär & vandringLowa kängor är kända i hela världen för sin kvalité. Självklart gillar vi deras kängor som ofta kommer med Gore-Tex membran som håller fötterna torra. Den mest populära Lowa kängan hos oss är helt klart Lowa Zephyr. 

Vattentäta kängor

För att klara uppdrag i yrket eller en dag på airsoftbanan så har vi självkalrt ett stort sortiment av vattentäta kängor. Det finns vattentäta kängor herr och vattentäta kängor dam men ofta kan man använda samma modeller. Det viktiga när man väljer kängor är att man hittar en modell som passar just dig. Det finns olika sätt att göra kängor vattentäta men mest känt är att använda ett membran i kängan. Där Gore-Tex är mest känt på marknaden. Men det finns flera andra märken på dessa. 

Jaktkängor som håller ordetnligtVi förstår vikten av att ha torra fötter efter en lång dag i fält, därför är våra kängor utrustade med Gore-Tex foder som ger både vattentäthet och god ventilation. För de som söker efter jaktkängor av högsta kvalitet, är Crispi kängor det perfekta valet.

Lätta jaktkängor


I vår butik är det väldigt populärt med lätta jaktkängor av hög kvalité. Då du går runt väldigt länge med kängorna är det skönt och smidigt om dom är lätta och sköna att ha på sig. 

Besök vår butik eller handla direkt onlineOavsett vilken typ av kängor du söker, kan du lita på Wizeguy Actionshop för att ha de bästa alternativen till konkurrenskraftiga priser. Beställ idag och ta steget mot en bekväm och säker utomhusupplevelse. Eller besök vår Uppsala butik med kängor