Language 
  • flagga
  • flagga
Currency 

Show filter
Hide filter
Product
Fogprotection Fullcovermask Glasses Goggles Meshmask
Brand
ASG Bollé Dye paintball Edge Safety Eyewear EK usa Invader Gear Strikesystems Swiss Arms Swiss Eye
Color / Camo
black grey multicam olive tan
Lenscolor
Clear Orange (HD) Smoked Tiger´s eye (orange) Yellow
Price
Super Deals
FINDINGS

Vi rekomenderar

Airsoft / Protective gear

Vårt sortiment inkluderar allt från airsoft masker till soft air gun mask och skyddsglasögon, så att du kan hitta det som passar just dina behov. Vi förstår att skyddet av ögonen och tänderna är avgörande, och därför erbjuder vi ett brett utbud av produkter som är godkända för användning i Sverige och EU, såsom mask airsoft, airsoftmask och mask for airsoft.

Vi har också airsoft goggles och airsoft face protection för att ge dig den bästa skyddsnivån under din airsoft-aktivitet. Med vårt breda sortiment av skyddsutrustning kan du vara säker på att du hittar det som passar just dina behov.

Vårt utbud inkluderar även skyddsglasögon och masker för paintball och airsoft, samt skyddsutrustning för paintball och airsoft. Oavsett vad du letar efter så har vi det du behöver för att skydda dig själv och ha en rolig och säker airsoft-upplevelse eller paintball mask.

Så varför vänta? Köp din airsoft skyddsutrustning från Wizeguy Actionshop idag och få en bättre skyddsnivå under din airsoft-aktivitet. Vår kunniga personal står alltid till ditt förfogande om du har några frågor om vårt sortiment.