Language 
  • flagga
  • flagga
Currency 

Show filter
Hide filter
Caliber
4.5mm Pellet 4.5mm Steel bb´s 5.5mm Pellet
Brand
Artemis ASG BAIKAL Barra Arms Black Ops Borner Colt Crosman Cybergun Daisy FN Hestral FX Airguns Hämmerli Hatsan H&K Kalashnikov Legends Perfecta Retay Ruger Sig Sauer Snow Peak Swiss Arms Umarex Walther
Propellent
Co2 Gas Piston Internal Pump PCP Spring
Price
Airguns - Force Joule

Vi rekomenderar

-18%
Airgun Set Perfecta Mod. 32 4,5mm
€157 €191
Buy
Info
-29%
FN M4A1 RIS Airgun 4,5mm BB´s
€245 €343
Buy
Info

Airguns / Air Rifles

Köp luftgevär i Sverige


Så om du vill köpa ett luftgevär som är både kraftfullt och pålitligt, kolla in vårt utbud idag. Vi har luftgevär med fjäder brytpipa, kikarsikten, PCP luftgevär och mycket mer. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta luftgeväret för dina behov.


Här kan du köpa luftgevär vi hjälper dig gärna att hitta rätt luftgevör och luftvapen. Så oavsett om du ska köpa ett luftgevär till ett barn eller till sommarstugan, luftgevär barn är viktigt att målsman köper och är med när man skjuter. Det är 18års åldersgräns på alla luftgevär. Så är det viktigt att det blir rätt gevär och att du inte får ett luftgevär som kräver licens om du inte ska ha det, luftgevär licens söks på samma sätt som jakt vapen. Alla våra luftgevär är utan licens alltså helt licensfria. Så om du vill ha ett helautomatiskt luftgevär eller ett billigt luftgevär så kan du köpa det här. Vi har även luftgevär paket med olika modeller som tex hatsan luftgevär paket. Luftgevär som drivs med kolsyra är ofta också luftgevär med magasin. Så att du kan skjuta luftgeväret flera skott i följd. Då laddas geväret med kolsyrepatroner för luftgevär. Luftgevär skott laddas direkt i magasinet på dessa modeller. Du kan köpa luftgevär ammunition direkt av oss. Det finns även kikarsikte luftgevär och andra sikten som rödpunkt sikte. Till ett luftgevär behövs även en kulfångare luftgevär eller måltavlor. Vi har flera olika skjutmål luftgevär och kulfång. Till PCP luftgevär behövs även en PCP handpump som ofta kallas luftgevär pump. Då kan du själv pumpa upp trycket i geväret.

Alla våra luftgevär är helt lagliga och licensfria att äga och förvara hemma i Sverige.